Menú del dia

29/11/2020

Incluye un primero, un segundo, postre y bebida.

    • PRIMEROS

    • Alcachofas con almejas

      Carxofes amb cloïsses

    • Ensalada de queso de cabra con vinagreta de frutos rojos

      Amanida de formatge de cabra amb vinagreta de fruits vermells

    • Oreja a la gallega

      Orella a la gallega

    • Trinxat de Cerdanya

    • Cachucha

      Catxutxa

    • Canelones de la abuela

      Canelons de l'avia

    • Croquetas de calçots con romesco

      Croquetes de calçots amb romesco

    • Conchas de marisco

      Petxines de marisc

    • SEGUNDOS

    • Arroz negro

      Arròs negre

    • Fideua, fideua

      Fideua, fideua

    • Paella mixta, paella mixta

    • Pies de cerdo con nabos de Cerdanya

    • Muslo de pollo a la brasa,

      Cuixa de pollastre a al graella

    • Butifarra a la brasa

      Botifarra a la graella

    • Costillas de cerdo barbacoa

      Costelles de porc barbacoa

    • Xurrasco de cerdo a la brasa

      Xurrasco de porc a la graella

    • Codillo a la gallega

      Garró a la gallega

    • Codillo al horno, garró al forn

    • Cola de buey guisada al vino negro

      Cua de bou estofada al vi negre

    • Dorada a la brasa

      Dorada a la graella

    • Postres menu

    • Flan de huevo

      Flan d'ou

    • Puding de frutas

      Púding de fruites

    • Tarta de pera con mascarpone

      Pastìs de pera amb mascarpone

    • Tarta de queso

      Pastìs de formatge

    • Tarta de tres chocolates

      Pastìs de tres xocolates

    • Tarta Sacher

      Pastìs Sacher

    • Macedonia de frutas

      Amanida de fruites

    • Flan de queso

      Flan de formatge

    • Sorbete de limon o de mojito

      Sorbet de llimona o de mojito

    • Helado de turron o de café

      Gelat de turró o de café

x