Menú diari estiu 2021 ( 12.30 a 15.30 horas)

PREU 18.00€ Inclou un primer, un segon, postre i beguda (una copa de vi, canya de cervesa o refresc per persone).

No disposem de mig menú, el preu dels plats per lliure esta marcat a la carta i si no surt en ella, el seu preu fix és 10.00€

El canvi de un plat per un altre vegetarià portaria un suplement de 5.00 €.

    • PRIMEROS

    • Caracoles a la "llauna" suplemento 5.00€

    • Ensalada de bacalao

      Amanida de bacallà "Esqueixada"

    • Entremes con ensaladilla rusa

      Assortiment d'embotits amb ensaladilla rusa

    • Escalivada con atun

      Escalivada amb tonyina

    • Oreja a la gallega

      Orella a la gallega

    • Pasta boloñesa

    • Raviolis de carne con salsa de setas

    • Trinxat de calabacin

      Trinxat de carbasso

    • Ensalada de pasta

      Amanida de pasta

    • Gazpacho

      Gaspatxo

    • Melón con jamon

      Meló amb pernil

    • Cachucha

      Catxutxa

    • Croquetas de jamón

      Croquetes de pernil

    • Canelones de la abuela

      Canelons de l'avia

    • Mejillones vinagreta

      Musclos vinagreta

    • Pasta al pesto

      Pasta al pesto

    • Carpacho de oreja de cerdo

      Carpaccio d'orella de porc

    • SEGUNDOS

    • Arroz negro

      Arròs negre

    • Paella mixta, paella mixta

    • Fideua, fideua

      Fideua, fideua

    • Muslo de pollo a la brasa,

      Cuixa de pollastre a al graella

    • Butifarra a la brasa

      Botifarra a la graella

    • Conejo a la brasa

      Conill a la graella

    • Costillas de cerdo BBQ

      Costelles de porc barbacoa

    • Xurrasco de cerdo a la brasa

      Xurrasco de porc a la graella

    • Almóndigas estofadas

      Mandonguilles estofades

    • Carrillera de cerdo a la BRASA

      Galta de porc a la graella

    • Pierna de cordero a la brasa

      Palpis de xai a la graella

    • Redondo de ternera al horno

      Vedella rostida

    • Codillo al horno, garró al forn

    • Pies de cerdo con cigalas y salsa marinera

      Peus de porc amb escamarlans y salsa marinera

    • Confit de pato

      Confit d'ànec

    • Cordero al horno

      Xai al forn

    • Entraña de ternera con salsa ximixurri

      Entranys de vedella amb salsa ximixurri

    • Pies de cerdo a la brasa

      Peus de porc a la graella

    • Bacalao con alioli gratinado

      Bacallà amb alioli gratinat

    • Entrecotte de ternera a la brasa con suplemento de 5.00€

      Entrecotte de vedella a la graella amb suplement de 5.00€

    • Lubina a la BRASA

      Llobarro a la graella

    • Dorada a la brasa

      Dorada a la graella

    • Colita de rape a la marinera con suplemento de 5.00€

      Coleta de rap a la marinera amb suplement de 5.00€

    • Postres menu

    • Almendrado

      Alnendrat

    • Flan de huevo

      Flan d'ou

    • Puding de frutas

      Púding de fruites

    • Tarta de pera con mascarpone

      Pastìs de pera amb mascarpone

    • Tarta de queso

      Pastìs de formatge

    • Tarta de tres chocolates

      Pastìs de tres xocolates

    • Tarta Sacher

      Pastìs Sacher

    • Tarta tatín

      Pastis tatín

    • Crema catalana

      Crema catalana

    • Macedonia de frutas

      Amanida de fruites

    • Flan de queso

      Flan de formatge

    • Sorbete de limon

      Sorbet de llimona o de mojito

    • Helado de turron o de café

      Gelat de turró o de café

x